• Obecnie brak na stanie
    Baton proteinowy WPC o smaku nugatowym w mlecznej czekoladzie bezglutenowy 50g

Baton proteinowy WPC o smaku nugatowym w mlecznej czekoladzie bezglutenowy 50g

5,89 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do Ulubionych
Obecnie brak na stanie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz mleczna polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

Składniki

mieszanka białkowa 28,3 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, prażone mielone ORZECHY LASKOWE 4,6 %, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, MLEKO skondensowane słodzone pełne (MLEKO, cukier), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI); aromaty.

Alergeny

Może zawierać inne ORZECHY i orzeszki ziemne.

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna
w 100g produktu
402kcal
1 682kJ
Tłuszcz, w tym: 18g
- kwasy tłuszczowe nasycone 5,3g
Węglowodany, w tym: 31g
- cukry 18g
Błonnik 8g
Białko 25g
Sól 0,18g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Kraj producenta

Słowacja

Maxsport
989C-BJZC

16 innych produktów w tej samej kategorii: