Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą BIO 50g

14,79 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Cocoa - Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą BIO 50g

Wyjątkowa i aromatyczna czekolada z surowego kakao to świetna przekąska dla osób, które unikają białego cukru.

Czekolada została wyprodukowana z ekologicznych surowców, które pochodzą bezpośrednio od farmerów i spółdzielni rolniczych. Posiadają one liczne certyfikaty przyznawane przez Unię Europejską.

Składniki:

Surowe ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe*, migdały*, morwy białe*, kawa mielona*
*certyfikowany składnik ekologiczny

Sposób przechowywania:

Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna w 100g produktu: 594 kcal / 2 464 kJ
Tłuszcz, w tym: 45 g
- kwasy nasycone 26,2 g
Węglowodany, w tym: 36,8 g
- cukry 35,5 g
Białko 6,6 g
Sód 97,3 mg

Informacja o alergenach:

Produkt zawiera migdały.

Kraj producenta:

Polska

Cocoa
A2-7P 1492-77687
100 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: