Makaron razowy fusilli semolina BIO 500g

9,79 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum z pełnego przemiału pochodzącej z certyfikowanych upraw. Makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów (warzywnych czy mięsnych). 

Składniki:

Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych

Sposób przygotowania:

Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.

Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna w 100g produktu: 325 kcal / 1 376 kJ
Tłuszcz 2,64 g
Węglowodany 62,2 g
Błonnik 8,94 g
Białko 13 g
Sól <0,01 g

Informacja o alergenach:

Produkt zawiera gluten. 

Kraj produkcji:

Włochy

A3-7P 0E91-611A8
105 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: