
Dostępny:
100 W magazynie
Witamy w Organiczne24.pl
Darmowa dostawa od 199zł
Masz 14 dni na zwrot
Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, wyprodukowana została ze sfermentowanej soi. Można ją wykorzystać do przygotowania naprawdę wielu potraw. Zupa miso jest niezwykle smaczna i pożywna, a wystarczy ją przyrządzić na samej wodzie. Ponadto, przyprawia się nim także ryby, mięso, warzywa, tofu, a także różnego rodzaju sosy.
Soja* (64%), woda, sól morska (11%), mąka z prażonego jęczmienia* (0,8%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki ekologiczne
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 204 kcal / 854 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 9,8 g |
- kwasy nasycone | 1,6 g |
Węglowodany, w tym: | 5,4 g |
- cukry | 2 g |
Błonnik | 8,2 g |
Białko | 23,6 g |
Sód | 4 g |
Produkt zawiera gluten, jęczmień i soję.
Japonia