Miso Hatcho na bazie soi BIO 300g

32,79 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Tradycyjna, delikatna pasta japońska, wyprodukowana została ze sfermentowanej soi. Można ją wykorzystać do przygotowania naprawdę wielu potraw. Zupa miso jest niezwykle smaczna i pożywna, a wystarczy ją przyrządzić na samej wodzie. Ponadto, przyprawia się nim także ryby, mięso, warzywa, tofu, a także różnego rodzaju sosy.

Składniki:

Soja* (64%), woda, sól morska (11%), mąka z prażonego jęczmienia* (0,8%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki ekologiczne

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna w 100g produktu: 204 kcal / 854 kJ
Tłuszcz, w tym: 9,8 g
- kwasy nasycone 1,6 g
Węglowodany, w tym: 5,4 g
- cukry 2 g
Błonnik 8,2 g
Białko 23,6 g
Sód 4 g

Informacja o alergenach:

Produkt zawiera gluten, jęczmień i soję.

Kraj pochodzenia:

Japonia

Lima
A3-5L DFEF-184B3
100 Przedmioty

4 innych produktów w tej samej kategorii: