- Nowy
Witamy w Organiczne24.pl
- Nowości
-
Żywność Ekologiczna
add remove Produkty śniadaniowe add removePrzekąski i słodycze add removeNapoje roślinne add removeMakarony, ziarna, sypkie add remove
-
Drogeria
add remove
Kosmetyki naturalne
add removeDo domu add remove -
Suplementy diety
add remove
Według potrzeb
add removeWsparcie układów i funkcji
add remove
- Nowości
-
Żywność Ekologiczna
add remove Produkty śniadaniowe add removePrzekąski i słodycze add removeNapoje roślinne add removeMakarony, ziarna, sypkie add remove
-
Drogeria
add remove
Kosmetyki naturalne
add removeDo domu add remove -
Suplementy diety
add remove
Według potrzeb
add removeWsparcie układów i funkcji
add remove
Bezglutenowy proszek do pieczenia 30g
- Napisz opinię o produkcie
Darmowa dostawa od 199zł
Masz 14 dni na zwrot
Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24
Proszek do pieczenia nadaje ciastu puszystą konsystencję. Jest znakomitym dodatkiem do różnego rodzaju wypieków, takich jak biszkopty, kruche ciasta, bułki, keksy, herbatniki i gofry.
Produkt nie zawiera glutenu.
Składniki:
Regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana.
Sposób użycia:
Jedno opakowanie, zawierające 30 g proszku, wystarcza na ok. 1 kg mąki.
Przepis na Babkę piaskową:
Składniki: 300 g skrobi ziemniaczanej, 200 g cukru, 250 g margaryny, 4 jaja, 1 cukier wanilinowy Celiko, 2-3 łyżeczki proszku do pieczenia Celiko.
Wykonanie: margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę, następnie dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.
Kraj produkcji:
Polska