Pasta czerwone curry BIO 120g

19,39 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili.
Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.
Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.

Składniki

papryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*, skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna
w 100g produktu
97kcal
403kJ
Tłuszcz, w tym: 1g
- kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g
Węglowodany, w tym: 11g
- cukry 2,6g
Błonnik 12g
Białko 4,7g
Sól 13,9g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.

Kraj producenta

Holandia

Terrasana
A3-5L 1AGM-8X8C
100 Przedmioty

Opis

certyfikat BIO
Tak
bez dodatku cukru
Nie
bez glutenu
Nie
bez jajek
Nie
bez laktozy
Nie
bez mleka
Nie
dla Wegan
Tak
dla Wegetarian
Tak
niskobiałkowe PKU
Nie

16 innych produktów w tej samej kategorii: