Makaron fusilli trójkolorowy semolinowy BIO 500g

12,69 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw. Ze względu na swój kształt i barwę makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów.

Składniki

mąka z pszenicy durum*, mąka z PSZENICY durum* z suszonymi pomidorami* (3%), mąka z PSZENICY durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Sposób przygotowania

Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.

Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna w 100g produktu: 348 kcal / 1 475 kJ
Tłuszcz, w tym: 1,2 g
- kwasy nasycone 0,2 g
Węglowodany, w tym: 71 g
- cukry 2,9 g
Błonnik 3,5 g
Białko 11 g
Sól 0,26 g

Informacja o alergenach

Produkt zawiera gluten.

Kraj produkcji

Włochy

A3-7P 44D8-993FD
100 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: