• Nowy
    Low-Carb KETO Brownie mix 150g

Low-Carb KETO Brownie mix 150g

18,99 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

Składniki

mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska.

BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY

Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający

Alergeny

Może zawierać: orzechy, orzeszki arachidowe, sezam, mleko.

Sposób użycia

Przepis na bezglutenowe ciasto Keto Brownie

Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej piekarnik do 180 ⁰C (bez termoobiegu).
2. Przygotuj 100g roztopionego, ostudzonego masła oraz 2 jajka.
3. Umieść KETO mix w misce, dodaj jajka, masło.
4. Zmiksuj do uzyskania gładkiego ciasta, przy użyciu trzepaczki, łyżki lub miksera na najmniejszych obrotach, wystarczy parę obrotów miksera by nie przemieszać.
5. Przełóż masę do przygotowanej formy („keksówka” ok. 23 x 8 x 7 cm) wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Piecz przez ok. 20 minut.
7. Wyjmij i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia.

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna
w 100g produktu
464kcal
1 918kJ
Tłuszcz, w tym: 41g
- kwasy tłuszczowe nasycone 21g
Węglowodany, w tym: 25g
- cukry 1,6g
- alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 19g
Błonnik 5,6
Białko 10g
Sól 0,28g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj producenta

Polska

Bezgluten
A2-1L BVSP-G79V
12 Przedmioty

Opis

certyfikat BIO
Nie
bez dodatku cukru
Nie
bez glutenu
Tak
bez jajek
Nie
bez laktozy
Nie
bez mleka
Nie
dla Wegan
Nie
dla Wegetarian
Nie
niskobiałkowe PKU
Nie

13 innych produktów w tej samej kategorii: