• Obecnie brak na stanie
    Deser mango panna cotta w proszku wegański bezglutenowy BIO 38g

Deser mango panna cotta w proszku wegański bezglutenowy BIO 38g

9,59 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do Ulubionych
Obecnie brak na stanie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; która pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru.
Opakowanie wystarcza na 4 porcje po 105 g.

Składniki

nierafinowany cukier trzcinowy*, liofilizowane mango w proszku* 31 %, skrobia z tapioki*, substancja żelująca: agar*; sok z cytryny w proszku*, żywność barwiąca: kurkuma*, marchew w proszku*; sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Uwagi

Konsystencja zmienia się w zależności od rodzaju napoju kokosowego, kremu do gotowania i napoju roślinnego.

Sposób użycia

Do przygotowania deseru potrzeba: 1 puszka napoju kokosowego (400 ml)
ALTERNATYWA: 200 ml wegańskiego kremu do gotowania z 200 ml napoju roślinnego
lub
200 ml śmietanki z 200 ml mleka.

1. Wsyp zawartość torebki do rondelka z napojem kokosowym i dobrze wymieszaj.
2. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez minutę, mieszając.
3. Umieść panna cottę w czterech wypłukanych zimną wodą foremkach i wstaw do lodówki na conajmniej 3 godziny.
Wskazówka: Poluzuj brzegi panna cotty nożem i przełóż na talerz. Udekoruj świeżym mango i odrobiną napoju kokosowego.

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna
w 100g produktu
194kcal
8,4kJ
Tłuszcz, w tym: 17g
- kwasy tłuszczowe nasycone 15g
Węglowodany, w tym: 9,1g
- cukry 7,6g
Błonnik 0,6g
Białko 1,7g
Sól 0,03g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

Kraj producenta

Niemcy

Biovegan
ZZ-QXZO-SO02

16 innych produktów w tej samej kategorii: