Danie czerwone curry z grzybami shitake i soczewicą bezglutenowe BIO 283g

16,89 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Ekologiczne, bezglutenowe, gotowe do zjedzenia danie z grzybami shitake, zieloną soczewicą i warzywami w sosie na bazie czerwonego curry z kokosem. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.

Składniki

woda, krem kokosowy* (ekstrakt z kokosa* 60%, woda), pomidory*, grzyby shiitake* (łac. Lentinula edodes) 10%, zielona soczewica* 8%, marchew*, ziemniaki*, smażona cebula* (cebula* , olej słonecznikowy*), cukier*, mąka ryżowa*, indyjskie przyprawy curry* 0,8% (zawiera: chili*, zosnek*), sól morska, słodka papryka w proszku*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna
w 100g produktu
105kcal
439kJ
Tłuszcz, w tym: 4,3g
- kwasy tłuszczowe nasycone 3,9g
Węglowodany, w tym: 12,2g
- cukry 4g
Błonnik 2,5g
Białko 3,1g
Sól 0,78g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w temperaturze 0-25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

Kraj producenta

Litwa

Auga
MO0G-JYIC
100 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: