Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g

14,19 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąk pochodzących z certyfikowanych upraw. Nie zawiera glutenu.

Składniki:

Mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych

Sposób przygotowania:

Makaron należy gotować we wrzącej i osolonej wodzie ok. 8 minut.

Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna w 100g produktu: 353 kcal / 1 497 kJ
Tłuszcz, w tym: 1,4 g
- kwasy nasycone 0,5 g
Węglowodany, w tym: 77,1 g
- cukry 1,0 g
Błonnik 2,1 g
Białko 7,1 g
Sól 0,02 g

Informacja o alergenach:

Produkt może zawierać jaja. 

Kraj produkcji:

Niemcy

Alb-Gold
A2-8L F9F1-53037
102 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: