Makaron spaghetti shirataki bezglutenowy BIO 300g

11,33 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-2 dni
Ilość
Dodaj do Ulubionych
W magazynie

  Zasady dostawy

Darmowa dostawa od 199zł

  Zasady zwrotu

Masz 14 dni na zwrot

Bezpieczeństwo płatności gwarantowane przez Przelewy24

Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.

Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu,
produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard),jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy

Składniki

woda 96,6%, mąka konjac 3,4%

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna
w 100g produktu
7kcal
30kJ
Tłuszcz, w tym: 0,1g
- kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
Węglowodany, w tym: 0,2g
- cukry 0,1g
Błonnik 2,6g
Białko 0,1g
Sól 1g

Kraj producenta

Polska

Diet Food
A3-6P AELB-4L5I
100 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: